Consoles

Consoles vergelijken

Wil jij een spelcomputer kopen maar ben je er nog niet over uit welke dat zou moeten worden? Vergelijk hier gemakkelijk de beste aanbieders. In de gamewereld voeren een drietal spelcomputers de boventoon: Playstation, Wii en Xbox. Naast een aantal overeenkomsten, hebben deze consoles ook zeker een aantal grote verschillen. Het verschilt per persoon in hoeverre de productspecificaties als voor- of nadeel worden beschouwd. Vergelijk ze in ieder geval goed voordat je overgaat op een spelcomputer kopen. We frissen hier graag even je geheugen op.

Playstation 4

De PS4 is het paradepaardje van Sony Computer Entertainment en logischerwijs de opvolger van de Playstation 3. Alhoewel de vormgeving herkenbaar blijft, is de PS4 een duidelijke upgrade. Wat je kunt verwachten is een haarscherpe beeldkwaliteit, een supersnel systeem en een online platform met uitgebreide ondersteuning.

Wii U

De upgrade van de Wii naar Wii U doet je versteld staan. Vooral de nieuwe controller valt op. Deze heeft een eigen touchscreen die zowel als twee scherm kan worden ingezet als geheel op eigen kracht functioneert als volledig spelscherm. Speel klassieke games in een nieuw jasje of ga de uitdaging aan tijdens geheel nieuw ontwikkelde spellen.

Xbox One

Laat je niet misleiden door het simpele uiterlijk van dit apparaat. De Xbox One komt uit de koker van Microsoft en dat betekent een schat aan mogelijkheden. Verbind de console met elk willekeurig apparaat met Windows 10 besturing en je profiteert van de snelste toegang tot games en een levendige online community. De techniek blijft niet achter: dankzij Kinect 2.0 herkent de Xbox je stem en gezicht.