Playstation 4 kopen (PS4 kopen)

Een playstation 4 kopen is een goed idee voor zowel beginnende als fanatieke, doorgewinterde gamers. Het grote aanbod spellen, een gemakkelijke bediening en de hoge beeldresolutie zijn stuk voor stuk goede redenen om te kiezen voor deze spelcomputer. Bovendien heeft de laatste generatie PS nog wat extra troeven achter de hand, die jouw spelcomputer meer dan ooit een veelzijdig multimedia apparaat maakt. De nieuwste PS4 haalt bijvoorbeeld meer uit je LCD of LED televisie met de supersnelle Blu-Ray speler en 8 GB intern geheugen.

Bekijk ook onderstaande handige review van Coolblue:

PS4 console en controller

De playstation 4 console misstaat door zijn krachtige vormgeving zeker niet in de woonkamer. Maar uiteindelijk draait het natuurlijk om jouw spelervaring. In welke huid kruip jij vandaag? PS4 adverteert met “The life of a PS4 player”. Niet zo gek wanneer je denkt aan de hoge beeldkwaliteit waardoor de spellen levensecht overkomen. Bovendien draagt de nieuwe controller, de dualshock 4, mee aan deze beleving. Jouw spelervaring blijft overigens niet alleen bij de console en de controller. Je verbreedt het spelplezier met de playstation controller gemakkelijk doormiddel van een app, waarmee je een tweede scherm creëert op smartphone en tablet.

PS4 als het ultieme multiplayer device

Er worden in razendsnel tempo nieuwe spellen ontwikkeld. Daarbij staat multiplay met de ps4 vaak centraal. Interactiever dan met de Share Play optie wordt het niet: middels deze optie kun je met vrienden waar dan ook ter wereld spelen. Sterker nog, je laat je vrienden gemakkelijk meespelen in een spel die zij niet eens hoeven aan te schaffen. Handig voor als je even helemaal vastzit en je wel wat hulp kunt gebruiken!

Haal alles uit jouw ps4 met Playstation Plus

Neem een abonnement op Playstation Plus om optimaal gebruik te maken van alle online diensten. Dit houdt naast een uitgebreide multiplayer optie en kortingen op games ook in dat je elke maand nieuwe, deels gratis spellen kunt downloaden uit de Playstation Store. Gegarandeerd een snelle uitbreiding van jouw exclusieve game collectie dus. Daarbij maakt het overigens niet uit of je nu een race fan bent, liever oorlogje speelt of graag in de huid kruipt van een door jou gekozen personage. Het aanbod is ruim te noemen.

Een Playstation 4 kopen

Ben jij helemaal verknocht aan de ps4? Dan is het wellicht tijd om er een voor jezelf aan te schaffen. Een goede playstation 4 aanbieding vind je via verschillende kanalen. Natuurlijk kun je langs gaan in een elektronica- of gaming speciaalzaak. Het daadwerkelijke contact met een verkoper kan soms prettig zijn. Toch snijd je jezelf in de vingers als je niet goed vergelijkt. Via deze website vind je namelijk verschillende bundels, aangeboden door verschillende online verkopers op een rij. We helpen je graag op weg.

Playstation bundels

Een playstation 4 kopen is leuk, maar zonder spellen begin je er weinig mee. Afgezien van de vele extra optie koop je een ps4 natuurlijk in eerste instantie voor de games. Toegegeven, een losse PS console met controller is natuurlijk goedkoper dan een bundel met één of meerdere spellen en eventuele extra accessoires. Maar vergis je niet: losse spellen kosten je überhaupt extra. Doe daarom als het even kan je voordeel met een goede bundel aanbieding. Denk ook van te voren na over de aanschaf van een extra controller. Ook met bundels met een extra controller ben je vaak voordelig uit dan met een losse aanschaf.

PS4 aanbieding

Bovenaan deze pagina kun je alle aanbiedingen zien voor de Playstation 4. Wij houden wekelijks de beste PS4 aanbiedingen bij en vergelijken deze met elkaar op onze website. De beste Playstation 4 aanbieding zetten we hierbij bovenaan.

De Playstation 4 wordt ook regelmatig aangeboden in de vorm van een bundel. Zo’n bundel is eigenlijk een PS4 aanbieding waarbij je een game krijgt meegeleverd. Soms kun je ook nog eens een game naar keuze kiezen, maar meestal is deze aanbieding gekoppeld aan één game.

PS4 vs. PS3

Hoewel de Playstation 4 alweer een tijd geleden is uitgebracht hebben nog veel gamers de oude en vertrouwde Playstation 3 in hun bezit. Steeds meer PS3-gamers stappen echter over naar de PS4, omdat de nieuwste games alleen voor die Playstation worden gereleased. Ben je nog niet overtuigd van en een overstap van de 3 naar de 4? Lees hieronder over de belangrijkste verschillen.

Uiterlijk

Net als de Playstation 3 is de 4 in het zwart verkrijgbaar. Daarnaast is hij ook te koop in een witte variant. De PS4 wit is echter in kleine oplages leverbaar, waardoor je er snel bij moet zijn als een winkel deze aanbiedt.

Behoudens de zwarte kleur zijn er nog een paar opvallende uiterlijke kenmerken van deze console. Zo is hij bijvoorbeeld een stuk kleiner dan zijn grote concurrent de Xbox One, heeft hij twee usb 3.0-poorten aan de voorkant en kun je hem zowel horizontaal als verticaal plaatsen. Naar onze mening is het een strakke gameconsole die in vergelijking met de concurrent Xbox One een stuk moderner en trendy oogt.

PS4 Controller

Met de komst van de Playstation 4 heeft Sony ook direct een nieuwe controller gelanceerd. De nieuwe controller, Dualshock 4 genaamd, lijkt natuurlijk op zijn voorganger van de PS3, maar er zijn zeker een aantal belangrijke veranderingen doorgevoerd. Zo hebben de handvaten iets andere rondingen, is de controller iets bredere geven de matzwarte-en grijze kleur een iets ander karakter aan de controller.

Een belangrijke nieuwe verandering aan de PS4 controller ten opzichte van de PS3 controller is de nieuwe touchpad in het midden van de controller. Met de nieuwe touchpad kun je met aanrakingen snel acties uitvoeren. Daarnaast hebben de duimknoppen meer grip gekregen door een extra ring, werken de duimknoppen soepeler, steken de triggers aan de bovenkant van de controller niet meer uit en zijn alle knoppen gewoonweg wat gevoeliger voor aanraking. Dit alles zorgt er voor dat de nieuwe controller soepeler en sneller werkt.

Een andere grote verandering is een nieuw lichtgevend vlak bovenop de Dualshock 4. Dit vlak geeft interactie met sommige spellen. Zo kan het rood kleuren als je gewond raakt bij een shooter. Daarnaast geeft de Dualshock 4 ook interactie met de Playstation Camera die je overigens los moet kopen. De interactie met de  camera is handig voor sommige Multiplayers.

App

Een andere vernieuwing ten opzichte van de PS3 is dat je met de 4 gebruik kunt maken van een nieuwe app. Met je tablet kun je via deze app voorwerpen naar je televisie swipen. De Playstation camera is hierbij in staat om deze (soms zelf gemaakte) voorwerpen te herkennen en te projecteren, waardoor voorwerpen zelfs in de huiskamer kunnen worden geprojecteerd en weggeschopt kunnen worden of kunnen worden opgezogen door de controller.

Grafisch

Hoewel de grafische verschillen tussen de twee consoles niet zo groot zijn als bij bijvoorbeeld de Xbox 360 en de Xbox One, zijn er duidelijke verschillen zichtbaar. Zo zijn de details in de PS4 games erg helder zichtbaar. Bijvoorbeeld lichtinvallen en glinsteringen komen erg realistisch over, maar uiteraard ben je ook afhankelijk van de kwaliteit van je televisie. Grafisch ga je er echt op vooruit met de Playstation 4, al kan het nog even duren voordat alle grafische mogelijkheden van de PS4 worden benut door je televisiescherm.

Eindconclusie

Al met al is de PS4 een absolute must als je als gamer de nieuwste games wil blijven spelen. Daarnaast is het met Playstation mogelijk om tweedehands games te kopen, games uit te lenen of uit te wisselen. Dit vrije karakter van Playstation maakt de de console erg toegankelijk en geeft hem erg veel mogelijkheden, naast uiteraard alle verbeteringen die zijn doorgevoerd.

Heb je verder nog vragen over de Playstation 4? Vraag onze klantenservice om tips of bekijk onze blog! Wil je een PS4 kopen? Kijk dan snel tussen de verschillende aanbieders.