PS3 Controller

Op deze pagina kun je alle aanbieders vinden van de PS3 controller. Hoewel de PS4 alweer een tijdje terug gelanceerd is, zijn er nog erg veel gamers die de PS3 gebruiken. Dit bijvoorbeeld omdat zij een PS3 spel graag willen blijven spelen die ze niet op de PS4 kunnen spelen, of omdat de prijs van de PS4 nog te hoog is.

Wanneer je veel op de PS3 speelt raakt je PS3 controller op den duur kapot. Door het vele spelen met de Dualshock 3 (de naam van de PS3 controller) kunnen de duimknoppen stroever worden of de normale knoppen niet meer goed werken. Vandaar dat wij op deze pagina dan ook een overzicht hebben van de online shops waar je je nieuwe Dualshock 3 kunt kopen.

Niet voor de PS4

De PS3 controller kun je niet gebruiken voor je Playstation 4. Als je dus een nieuwe PS4 hebt aangeschaft ben je dus genoodzaakt om de nieuwe Dualshock 4 te kopen.

Naast de officiƫle PS3 controllers van Playstation zijn er ook controllers van andere fabrikanten die compatibel zijn met de Playstation 3. Deze controllers kunnen dus als de Dualshock 3 fungeren, maar liggen iets anders in de hand. Sommige van deze controllers hebben ook een ergonomisch ontwerp.

Heb je vragen over de Playstation 3 controllers die je op deze pagina kunt vinden? Vraag het ons via de contactpagina of email. Op onze blog kun je ook veel antwoorden op veel gestelde vragen vinden!