PS4 1TB

Op deze pagina kun je precies zien in welke shops je de PS4 1TB kunt kopen en waar dat het voordeligst is. Je kunt in de online shops die je op deze pagina vindt de PS4 1TB kopen tegen gunstige voorwaarden. Dat wil zeggen, je kunt bij deze shops vandaag de Playstation 4 TB kopen en je hebt hem morgen al in huis.

Informatie

Na de release van de Playstation 4 eind 2013 kwam Playstation met anderhalf jaar later met de PS4 1tb Edition. Deze nieuwe variant van de PS4 is 10% lichter dan zijn voorganger. Daarnaast is de Playstation 4 1TB ook 8% energiezuiniger dan de normale PS4. Zeker voor de mensen die waarde hechten aan een laag energieverbruik is deze Playstation een aanrader.

Voordeel

Natuurlijk is het grote voordeel van de PS4 TB1 ten opzichte van de normale Playstation 4 dat hij dubbel zoveel opslagcapaciteit heeft. Waar de normale Playstation 4  500 mb geheugencapaciteit heeft, heeft de PS4 TB1 1 terabyte opslag. Dit is enorm handig voor gamers die veel verschillende spellen spelen of muziek op hun harde schijf hebben staan. De spellen van de Playstation 4 installeer je namelijk voor een gedeelte op de harde schijf zodat je ze sneller kunt starten. Ook wordt de voortgang van spellen op de schijf opgeslagen en kun je muziek die je tijdens spellen afspeelt op de harde schijf opslaan.

PS4 1TB Kopen

Wil je de PS4 1TB kopen bij één van de shops die je op deze pagina ziet? Klik dan op de gewenste aanbieder. Heb je nog vragen over de Playstation 4 1TB? Stel ons dan gerust een vraag via het contactformulier of de mail (info@consolecenter.nl). Raadpleeg ook onze blog voor handige tips!