PS4 Bundels

Op deze pagina kun je een overzicht vinden van de verschillende aanbieders van Playstation 4 bundels. Vergelijk hier de prijzen van de verschillende aanbieders en kijk waar je je PS4 en nieuwe spel gaat bestellen online.

Wat is een PS4 bundel?

Veel mensen die een Playstation 4 willen gaan kopen denken uiteraard ook direct na over de spellen die zij hierbij willen aanschaffen. Wellicht is het dan verstandiger om te kijken naar Playstation 4 bundels. Dit zijn aanbiedingen van Playstation of  winkels waarbij de Playstation 4 en een spel voor één prijs worden aangeboden. Hierbij ben je dan een stuk goedkoper uit dan wanneer je de PS4 en het spel los moet kopen.

Soorten bundels

Je hebt eigenlijk twee verschillende soorten bundels: bundels vanuit Sony en bundels vanuit winkels. De PS4 bundels van Sony worden vanuit de release van een spel aangeboden in de winkels. Voorbeelden hiervan zijn de Far Cry 4 of GTA 5 bundels. Deze bundels worden aangeboden voor €399,- (inmiddels ligt de prijs lager) , terwijl dat de normale prijs is voor een Playstation 4. Nu krijg je voor hetzelfde geld dus een PS4 plus een net gereleasede game.

De Playstation 4 bundels vanuit winkels zijn meestal iets duurder dan de standaard bundels van Sony. Op dit moment kost een PS4 online bijvoorbeeld €329,-, terwijl een PS4 bundel met FIFA 16 €359,- kost. Omdat FIFA 16 normaal 60 euro kost, ben je met een PS4 bundel dus 30 euro goedkoper uit. Zeker als je nog geen Playstation 4 hebt is een bundel dus zeker aan te raden.

Heb je nog vragen over de verschillende PS4 bundels? Vraag het ons dan gerust via mail of de contactpagina.