PS4 Wit

Op deze pagina kun je de nieuwste aanbiedingen vinden van de PS4 wit bij de beste online shops. We hebben een selectie gemaakt van de beste online shops die de Playstation 4 wit binnen één werkdag of sneller bij je thuis kunnen bezorgen. Wil je een ps4 wit kopen of ben je op zoek naar een PS4 wit aanbieding? Kijk dan snel bij welke aanbieder je het goedkoopst kunt bestellen. Ben er wel snel bij! De PS4 wit is vanwege de enorme populariteit en lage oplage vaak uitverkocht.

Kenmerken Playstation 4 Wit

Naast het feit dat de PS4 wit een witte kleur heeft, verschilt hij niet zoveel van de normale Playstation 4. Toch vinden wij het handig om de belangrijkste nieuwe kenmerken van de witte Playstation hieronder op een rijtje te zetten.

Nieuwe controller

De controller van de witte PS4 is de Dualshock 4. De Dualshock 4 heeft een aantal opvallende veranderingen in vergelijking met de Playstation 3 controller. Zo heeft deze controller van de PS4 wit een vlak dat bijvoorbeeld rood licht kan geven als je gewond raakt en een touchpad waarmee je acties kunt uitvoeren. Daarnaast werkt de controller over zijn algemeen wat soepeler.

Grafische prestaties

Ook grafisch is de Playstation 4 wit een echte verbetering ten opzichte van de Playstation 3. Details zijn veel beter zichtbaar, waardoor je games veel realistischer zijn dan je gewend bent. Het is te verwachten dat dit realisme alleen maar verbetert, omdat de grafische mogelijkheden van de witte Playstation 4 nog niet volledig ondersteund kunnen worden door de huidige televisieschermen.

Conclusie

Al met al is de PS4 een echte aanrader voor de gamer die per se een nieuwe Playstation wil. Met een witte PS4 heb je net een andere Playstation dan je vrienden, maar kun je toch precies dezelfde games spelen. Omdat er niet zoveel witte Playstations zijn kun je jezelf dus onderscheiden van andere gamers. Misschien past een witte PS4 ook wel gewoon beter bij je interieur.

Heb je besloten om de PS4 wit te kopen? Kijk dan snel bovenaan deze pagina voor alle aanbiedingen en huidige prijzen!