Wii U Kopen

Wil jij graag een Wii kopen? De Wii U is de nieuwste versie in de populaire Nintendo serie. Het nieuwe systeem heeft een aantal revolutionaire eigenschappen, dat het gamen met de Wii nieuw leven heeft ingeblazen. Een groot onderdeel daarvan is de nieuwe controller, de gamepad. Het heeft onder anderen een tweede scherm, dat letterlijk een andere blik op jouw spel geeft. Het gemak van online shoppen en uitproberen van nieuwe spellen direct vanaf je console, is een ander bijkomend voordeel. Bovendien houd je via het device gemakkelijk online contact met je medespelers.

Bekijk ook deze handige review van GameKings!

Nieuw generatie Wii controller

Een Wii U kopen is een goed idee voor gamers die op zoek zijn naar een nieuwe dimensie in hun spel. Vooral de gamepad, de controller van de Wii u, mag er zijn. Met de vernieuwende eigenschappen maak je optimaal gebruik van gamen via je televisie. De volgende vernieuwende aspecten van deze unieke Wii u controller breiden je mogelijkheden tijdens het spel uit:

  • Touchscreen
  • Accelerometer
  • Gyroscoop
  • Camera
  • Microfoon en dubbele speakers

Jouw favoriete Wii spellen

Het nieuwe Wii U systeem is alsnog compatibel met oude Nintendo Wii spellen. Met een switch draai je het systeem terug naar de Wii stand, waardoor de oudere games gewoon weer gespeeld kunnen worden. Het aanbod aan nieuwe Wii spellen is uitgebreid: Nieuwe uitgaves van all time favorites als Zelda, Mario Kart en Donkey Kong tot relatieve nieuwkomers als Captain Toad en Splatoon. Het kopen van nieuwe spellen was nog nooit zo eenvoudig. Naast de aanschaf van spellen in de winkel, kun je via de eShop van Nintendo de laatste updates vinden, maar ook direct downloadbare spellen en systeemupdates terugvinden. Dit alles doe je direct vanaf jouw eigen Wii U device.

Online interactie met Miiverse

Miiverse is een aanvullende dienst online, die zowel Wii u spelers als DS spelers dichter bij elkaar brengt. Middels dit online netwerk deel je ervaringen en interesses, zelfs tijdens het gamen, met medespelers over de hele wereld. De Miiverse community is nog elke dag groeiende en een leuke aanvulling op jouw speelervaring.

Uitgebreide functionaliteit

De nieuwste Nintendo Wii is een game console, maar tegelijkertijd kan het zoveel meer. Een Wii U kopen levert absoluut meer op dan alleen een spelcomputer. Wanneer je jouw device met internet verbindt gaat er een wereld aan online mogelijkheden voor je open. Surf het internet op met de geïntegreerde webbrowser (via tv óf direct op je gamepad). Stream met hetzelfde gemak muziek, films en series met de software van Netflix, Youtube en Napster.