Xbox One Bundels

Op deze pagina kun je een volledig overzicht vinden van alle Xbox One bundels die je online kunt kopen. Vergelijk de bundels met jouw favoriete spel en kijk waar jij jouw Xbox One bundel het voordeligst online kunt kopen.

Wat is een Xbox One Bundel?

Een Xbox One bundel is een Xbox One console in combinatie met een game. Wanneer je zo’n bundel koopt ben je een stuk goedkoper uit, omdat de prijzen een stuk lager liggen dan wanneer je de Xbox One en een spel los van elkaar koopt. Soms is de prijs van een bundel net zo duur dan wanneer je alleen een Xbox One koopt. Houdt deze aanbiedingen dan ook goed in de gaten! Zeker rond de feestdagen worden er veel bundels aangeboden.

De meeste Xbox One bundels worden gemaakt met games uit de FIFA- en HALO serie. Er zijn echter ook genoeg andere games voor de Xbox One waarvan een bundel beschikbaar is. Wanneer je regelmatig kijkt op internet zul je vast de juiste bundel vinden met jouw lievelings game.

Heb je nog vragen over de Xbox One bundels of over de Xbox One in het algemeen? Laat het ons dan weten via de contactpagina of de mail.