Xbox 360 Controller

Op deze pagina kun je een overzicht vinden van de aanbieders Xbox 360 controllers op het internet. We houden voor je de nieuwste aanbiedingen bij en laten alleen de shops zien die de Xbox controller binnen enkele dagen bij je thuis kunnen bezorgen.

De Xbox 360 is in Nederland nog erg populair, vandaar dat de controller ervan dat ook is. Door het vele spelen raken controllers van gameconsoles snel versleten en heb je dus om de zoveel tijd een nieuwe nodig. Dit is natuurlijk afhankelijk van hoeveel je speelt, maar je begrijpt dat als je een Xbox 360 hebt je ook op den duur ook een nieuwe controller nodig hebt. Zeker als je met vrienden wil spelen.

Kenmerken

De Xbox 360 controller is draadloos en kan tot 9 meter van de console gebruikt worden. Met 2 simpele AA-batterijen kun je ongeveer 40 uur lang spelen. De controller geeft zelf op tijd aan als de batterijen bijna leeg zijn, zodat je ruim op tijd de Xbox 360 controller kunt aansluiten op je Xbox met een kabel.

Wat de Xbox 360 controller speciaal maakt is dat je de hoofdtelefoon van de Xbox 360 kunt aansluiten op je controller. Daarnaast kun je de controller met een Dongel aansluiten op je PC.

De Xbox 360 controller heeft ook een speciale trilfunctie. Dit geeft het spelen van games op de Xbox 360 een extra dimensie. De trilfunctie van de controller van de Xbox 360 kun je instellen op niveaus. Door het trilniveau te verlagen gaat de batterij van de controller een stuk langer mee.